Invitra vandaag en in de toekomst


Momenteel maken jaarlijks meer dan 85.000 cursisten gebruik van de (gedrags)beïnvloedingsapplicaties van Invitra. Hiermee bedienen wij een groot deel van de top 100-bedrijven van Nederland. In 2015 werd de door Invitra gepatenteerde X-Learning training voor de 1 miljoenste keer afgerond.

In 2016 ontwikkelde Invitra een revolutionaire ‘Active Learning’-applicatie waarmee zowel ervaren als onervaren leidinggevenden in korte tijd succesvolle coaches worden. Op dit moment ontwikkelt Invitra in samenwerking met gedragsdeskundigen een applicatie die stressklachten of een mogelijke burn-out signaleert. Met deze tool, die op basis van bestaande indicatoren analyseert, zijn organisaties vanaf 2017 in staat om niet alleen kort maar ook langdurig verzuim proactief te verlagen.

Contact opnemen

Onze overtuiging

Onze overtuiging is dat hoge arbeidsproductiviteit en lage kosten door verzuim en incidenten cruciaal zijn voor een optimaal bedrijfsrendement. Dit vraagt om een werkomgeving waarin het vanzelfsprekend is om eigen regie te nemen. De sleutel naar eigen regie ligt bij de organisatie, de leidinggevende én de medewerker.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in veranderen van routinegedrag.

Wij verbeteren het rendement van organisaties met innovatieve programma’s

Wij geloven in de kracht van eigen regie voor duurzame inzetbaarheid door het faciliteren van een verbindende en meetbare dialoog.

Wij zorgen ervoor dat organisaties en medewerkers hun doelstellingen kunnen realiseren. Vandaag en in de toekomst.

88.192
230
1.068.509