Invitra vandaag en in de toekomst


Momenteel maken jaarlijks meer dan 85.000 cursisten gebruik van de (gedrags)beïnvloedingsapplicaties van Invitra. Hiermee bedienen wij een groot deel van de top 100-bedrijven van Nederland. In 2015 werd de door Invitra gepatenteerde X-Learning training voor de 1 miljoenste keer afgerond.

In 2016 ontwikkelde Invitra een revolutionaire ‘Active Learning’-applicatie waarmee zowel ervaren als onervaren leidinggevenden in korte tijd succesvolle coaches worden. Op dit moment ontwikkelt Invitra in samenwerking met gedragsdeskundigen een applicatie die stressklachten of een mogelijke burn-out signaleert. Met deze tool, die op basis van bestaande indicatoren analyseert, zijn organisaties vanaf 2017 in staat om niet alleen kort maar ook langdurig verzuim proactief te verlagen.

Contact opnemen
88.192
230
1.068.509

Dit is Invitra

  • Wij zijn een jong en dynamische bedrijf gespecialiseerd in veranderen van gedrag.
  • Wij verbeteren het rendement van organisaties met innovatieve online programma’s.
  • Wij zorgen ervoor dat organisaties en alle medewerkers hun doelstellingen en ambities kunnen realiseren. Vandaag, morgen en in de toekomst.
  • Wij geloven in de kracht van persoonlijke en professionele groei, faciliteren een toekomstgerichte dialoog en duurzame samenwerking tussen medewerkers in alle lagen van de organisatie.

Bekijk onze oplossingen